Това е входната табела на Асеновград от посока Смолян и в

...
Това е входната табела на Асеновград от посока Смолян и в
Коментари Харесай

Асеновград посреща всички с тази табела. От 1 година СНИМКА

Това е входната табела на Асеновград от посока Смолян и в това положение е повече от година. Така твърди асеновградчанин, несъмнено засегнат - и от " художниците ", надраскали свастиката и нецензурната дума, и от тези, които по закон се грижат за табелите и за една година би трябвало някак си да виждат на какво наподобява тази.

Само че... за сходни " дребни " проблеми се стартира едно прекачване на топката, от което на човек свят може да му се завърти. Докато свикне с гледката - колкото и грозна да е. Обикновеният асеновградчанин и гостенин на града не се интересува кой тъкмо е виновен за въпросната табела. Дали АПИ, тъй като се намира в сервитута на републикански път II-86, или местната власт, която по хипотеза би трябвало най-вече да държи на името на града - без спомагателни " украси ". 

Както заключават самите асеновградчани, " Явно, щом не го оправят, им харесва на градоначалниците ". 

А на вас харесва ли ви?

Тъжният комизъм в коментара на асеновградчанин: " За къде сте се разбързали, единствено година е минало! Промяната не идва незабавно! Иска се очакване ", в действителност е отражение на умората на хората да чакат нещо в действителност да се промени във постоянно изменящата ни се страна. Засега се трансформират единствено имената на някогашни министри със служебни министри... А около нас продължава да си е толкоз грозно, колкото на входната табела за Асеновград...

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР